Brezplačne meritve SLO-fit odrasli v Brežicah (v okviru Kongresa športa za vse)

Nazaj

Brezplačne meritve SLO-fit odrasli v Brežicah (v okviru Kongresa športa za vse)

Športna zveza Brežice vam ponuja priložnost, da brezplačno preverite vašo telesno zmogljivost v odrasli dobi ter rezultate primerjate s telesno zmogljivostjo v času šolanja, z rezultati vaših otrok, sodelavcev ter celotno slovensko populacijo.

Preverjanje telesnih zmogljivosti SLO-fit odrasli bomo izvedli v soboto, 18. novembra 2023, med 9.00 in 13.00, v Športni dvorani Brežice.

Vsi posamezniki, društva ali organizacije, ki se nameravate udeležiti meritev, morate prijavo oddati najkasneje do četrtka, 16. novembra, do 12. ure. Obrazec je aktiven na tej povezavi - https://forms.gle/Rj2twUn9CSbJu1CKA. Posameznik meritev opravi v približno 40 minutah.

Kaj je SLO-fit odrasli?
SLOfit odrasli je nadgradnja uveljavljenega spremljanja telesnega in gibalnega razvoja v slovenskem šolskem okolju (Športnovzgojni karton), ki vam omogoča spremljanje telesne zmogljivosti tudi v odrasli dobi. Njegov namen je spodbuditi odrasle k diagnosticiranju in spremljanju njihove telesne zmogljivosti za ustrezno načrtovanje in izvedbo vadbenih programov in samoorganizirane športne in druge telesne dejavnosti.


Več: https://www.slofit.org/SLOfit-odrasli

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000