Programi za mlade

PROGRAMI ŠPORTA ZA MLADE

Šolsko leto 2022-23

Športna zveza Brežice tudi ob začetku šolskega leta 2022/23 izdaja publikacijo Programi športa za mlade. Na naš poziv se je letos odzvalo rekordnih 28 društev oziroma organizacij, ki so pripravili skupno kar 105 programov v 29 različnih športnih panogah oziroma aktivnostih. Otrok lahko vključite v redno vadbo aerobike, atletike, badmintona, boksa, borilne abecede, gibalne abecede, gimnastične abecede, joge, ju-jitsa, veslanja (kajak - kanu), karateja, kegljanja, košarke, mažoretk, namiznega tenisa, nogometa, odbojke, orientacijskega teka, plavanja, plesa, rokometa, SUP-anja, športalnice, športne abecede, športne gimnastike, športnega plezanja, športnega strelstva, taekwondoja in tenisa. Vsi programi so objavljeni tudi na spletni strani športne zveze.

Športna zveza v letošnjem letu dodaja še eno novost. V četrtek, 22. septembra 2022, bodo društva na zaprtem delu cestišča v središču Brežice predstavila svoje programe. Vabimo vse otroke in starše, da osebno spoznajo vaditelje in trenerje ter se tako odločijo za vadbo/trening, ki jim je najbližje. Na Športni zvezi Brežice smo namreč prepričani, da je temeljni cilj publikacije, da večini otrok predstavimo in pomagamo poiskati športno panogo, s katero se bodo (rekreativno) ukvarjali celo življenje. Menimo, da so športna društva pripravila širok in kakovosten nabor športnih programov.

Programi bodo sofinancirani tudi iz javnih sredstev, verjetno pa bo za udeležbo otrok v posameznih programih potrebna participacija staršev. Podrobnejše informacije boste dobili pri kontaktnih osebah, ki so navedeni pri vsakem programu oz. izvajalcu. Na zadnji strani publikacije je prijavnica, s katero lahko prijavite svojega otroka za posamezen program.

Pripravil: Jaka Lenart

Predsednik športne zveze: Stanko Tomše

Stopite v stik

Športna zveza Brežice
Ulica bratov Milavcev 18, p. p. 18
8250 Brežice
Slovenija

07 49 93 470
041 781 207

sportbrezice.si

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000