Športna srečanja preko meje 2023

Nazaj

Športna srečanja preko meje 2023

V sredo, 18. oktobra 2023 (Samobor), ter v četrtek, 26. oktobra (Brežice), se je odvil tradicionalni dogodek Športna srečanja preko mejo. Srečanja se je udeležilo več kot 450 športnikov iz obeh obmejnih občin. 

Ob prazniku mesta Samobor, 18. oktobra, so se v tem hrvaškem mestu srečali športniki obeh obmejnih občin. Delegacijo občine Brežice so poleg predstavnikov Športne zveze Brežice zastopali starejši dečki NK Brežice 1919, teniški igralci TK Brežice, člani Namiznoteniškega društva Dobova, dve mlajši selekciji Košarkarskega kluba Brežice in dve ekipi Rokometnega kluba Brežice. Vsi obračuni so minili v izjemnem prijateljskem vzdušju. Končne zmage so se v Samoboru veselili hrvaški športniki.

Povratno srečanje je bilo na sporedu v četrtek, 26. oktobra, v Brežicah. Po končanih tekmovanjih vseh prej navedenih ekip, so se športniki in njihovi trenerji odpravili v Športno dvorano Brežice, kjer jih je čakalo prijetno druženje. Za razliko od srečanja v Samoboru pa so bili tokrat uspešnejši brežiški športniki in športnice.

Projekt finančno podpirata Fundacija za šport Republike Slovenije in Občina Brežice.

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000