Športne igre zaposlenih 2019

18. maj 2019

Športna zveza Brežice organizira v soboto, 18.5.2019, že četrto leto zapovrstjo, Športne igre zaposlenih. Več o tem …

Olimpijski komite Slovenije–Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi  zvezami organizira Športne igre zaposlenih 2019, kjer si želimo tudi vaše aktivne vloge. Namen  projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športne aktivnosti,  druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom.

Športne igre zaposlenih 2019 predstavljajo tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah, ki  jih predstavljamo v nadaljevanju. Projekt je zasnovan kot tekmovanje ekip zaposlenih v  podjetjih na slovenskem trgu in bo v letu 2019 izveden že peto leto zapovrstjo.

Več informacij o sistemu tekmovanj vam skupaj s prijavnim obrazcem pošiljamo v prilogi. V  kolikor imate dodatna vprašanja, pa vas pričakujejo sodelavci na naslednjih kontaktih:  IVAN GERJEVIČ - O41 773 525, e-pošta: brezice@olympic.si ali  sportna.zveza.brezice@siol.net

Veselimo se vaše aktivne vloge in verjamemo, da boste s svojimi ekipami uspešni aktivni  udeleženci Športnih iger zaposlenih 2019.