Stanko Tomše ostaja na čelu Športne zveze Brežice

Nazaj

Stanko Tomše ostaja na čelu Športne zveze Brežice

V četrtek, 1. junija 2023, je v sejni sobi Športne dvorane Brežice potekala 17. (volilna seja) Zbora članov Športne zveze Brežice. Predsednik Športne zveze Brežice ostaja Stanko Tomše, ki je bil predlagan s strani Rokometnega kluba Brežice.

Podpredsedniško mesto je zasedel Matija Kolarič iz vrst Atletskega kluba Brežice. Na mestu sekretarke ni prišlo do sprememb, saj ga bo tudi v bodoče zasedala Vilma Zupančič, sicer kandidatka Planinskega društva Brežice. Predsedstvo zveze bosta sestavljala še Miran Abram (ŠD Gibam se) in Tadej Škof (Badminton klub Pišece).

Nadzorni odbor v mandatnem obdobju 2023-2027 sestavljajo Ivan Kostevc (Plesni klub Lukec), Davor Vlaški (Košarkarski klub Brežice) in Gregor Vučajnk (Teniški klub Brežice).

Člani častnega razsodišča pa so postali Anton Hotko (Badminton klub Pišece), Rok Kerin (ŠD Plavalna akademija Rok Kerin) in Sašo Vaš (KBV FC Shony).

Stanko Tomše je v predstavitvi kandidature za naslednje mandatno obdobje povedal: "V naslednjem mandatnem obdobju želimo ohraniti in še nadgraditi obstoječe projekte kot so Brežiški športni vikend (mesec), Športnik leta občine Brežice, Tabor aktivnih doživetij, Športne igre zaposlenih, Pohod po poteh Brežiške čete, Srečanja preko meja, Brekreacija in SLO fit odrasli, Spoznavanje športa za najmlajše, izdaja publikacije Programi športa otrok in mladine, Mini olimpijada, … Hkrati želimo zagnati nove projekte na področju rekreacije odraslih, navijaštva, prostovoljstva in dobrodelnosti. V sodelovanju s športnimi društvi in ostalimi deležniki bomo zgradili enotno podobo brežiškega športa, ki bo vključevala smernice barv športnih dresov in logotipov. V naših načrtih je tudi oblikovanje navijaških artiklov ter brežiške maskote športa. Z organizacijo izobraževanj na splošnem področju delovanja društev (marketing, PR, računovodstvo, GDPR,…) kot tudi bolj specifičnih (npr. organizacija dogodkov, kondicijska vadba,,...)ter ostalimi vrstami pomoči pa želimo nadgraditi servis našim članom - športnim društvom in klubom. Ena izmed prednostnih nalog je tudi pobuda za pripravo krovnega dokumenta na področju športa - Strategija športa v občini Brežice. Verjamem v svojo ekipo in verjamem, da bo športna zveza s svojim delovanjem še naprej skrbela za razvoj in napredek brežiškega športa."

FOTO: Rok Retelj

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000