Tabor aktivnih doživetij 2023 - prijava

Nazaj

Tabor aktivnih doživetij 2023 - prijava

Pred nami je dolgo in vroče poletje - čas brezskrbnih počitnic za naše najmlajše. Športna zveza Brežice in Zavod za šport Brežice bosta nadaljevala uspešno tradicijo izvajanja počitniških aktivnosti za osnovnošolsko mladino. Poletna aktivna doživetja bomo v letu 2023 izvedli skupaj z Zavodom za podjetništvo, turizem in mladino Brežice in brežiškimi športnimi društvi.

Osnovne informacije:

PRIJAVNICA

 

TABOR AKTIVNIH DOŽIVETIJ 2023

TERMINI:

a.) 26. – 30. junij 2023 (VSA MESTA ZAPOLNJENA - ZGOLJ ŠE REZERVACIJA V PRIMERU ODPOVEDI)
b.) 3. – 7. julij 2023 (VSA MESTA ZAPOLNJENA - ZGOLJ ŠE REZERVACIJA V PRIMERU ODPOVEDI)
c.) 21. – 25. avgust 2023 (VSA MESTA ZAPOLNJENA - ZGOLJ ŠE REZERVACIJA V PRIMERU ODPOVEDI)

  • ČASOVNI OKVIR: Ponedeljek, torek in sreda - 7.00 do 15.00, četrtek - 7.00 (možnost spanja v ŠD Brežice), petek - do 15.00.
  • LOKACIJA: Objekti Zavoda za šport Brežice, Terme Paradiso, reka Krka.
  • STAROST UDELEŽENCEV: Osnovnošolci - 1. do 5. razred.
  • OMEJITEV ŠTEVILA UDELEŽENCEV: 60 na posamezni termin. Zaradi velikega zanimanja za obisk tabora, lahko otroka vpišete zgolj na en izbrani termin.
  • PRIJAVA IN INFORMACIJE: jaka.lenart@zsport-brezice.si in 041/781-207.
  • NAMEN: Spoznavanje športnih aktivnosti in društev v občini Brežice, aktivno preživljanje prostega časa, skrb za zdravje in dobro počutje.

Aktivnosti:
Udeleženci športnih počitnic bodo v petih dneh spoznali različne športne aktivnosti, ki jih izvajajo športna društva v občini Brežice. Nad udeleženci bodo ves čas počitnic bdeli strokovno usposobljeni animatorji, posamezne športne panoge pa jim bodo predstavili trenerji oziroma vaditelji. Vadeči bodo med drugim spoznali različne ekipne igre z žogo, osnove atletike in gimnastike, se pomerili v kegljanju in igrami z loparji, odkrivali skrivnosti borilnih veščin, veslali, plesali ter preživeli nadvse pester in aktiven teden. Uvodni in zaključni del tabora bo namenjen različnim delavnicam na temo družabnih iger, ustvarjanja, umetnosti, umirjanja, socialnih veščin, … Od ponedeljka do srede bodo aktivnosti potekale med 7. in 15. uro. Četrtkov dan bo za vse udeležence tabora povsem drugačna izkušnja. Po dopoldanskem delu aktivnosti, bodo sledile popoldanske delavnice, dan pa bomo zaključili z ogledom filma v Športni dvorani Brežice, kjer bodo udeleženci tabora tudi prespali.

V posameznem terminu bodo udeleženci spoznali več kot 15 različnih športnih panog.

*Dopuščamo si možnost manjših korekcij programa.

Prehrana:

Ponedeljek, torek, sreda in petek: zajtrk - 8.30, kosilo - 12.30 

Četrtek: zajtrk - 8.30, kosilo - 12.30, popoldanska malica - 16.00, večerja - 19.00.

Udeleženci naj na aktivnosti ne nosijo dodatne hrane, zaželena je zgolj steklenička oziroma plastenka, ki jo bodo po potrebi napolnili z vodo.

Oprema:

Udeleženci športnih počitnic morajo na aktivnosti vsak dan priti v športni opremi (športni copati, nogavice, kratke hlače, majice, brisača), v torbi pa morajo imeti kremo za zaščito pred soncem, pokrivalo, stekleničko oziroma plastenko z vodo ter zdravstveno izkaznico.

Dodatne informacije:

Natančna navodila in urnik aktivnosti vam bomo posredovali najkasneje teden dni pred začetkom aktivnosti. Za vse preostale informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu jaka.lenart@zsport-brezice.si in telefonski številki 041/781-207.

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000