Karate klub Brežice

Nazaj

Trg izgnancev 1 a, p. p. 70, 8250 Brežice

Karate klub Brežice

Karate klub Brežice

NaslovTrg izgnancev 1 a, p. p. 70, 8250 Brežice
Mobitel041 919 374
E-mailinfo@karate-brezice.com
Spletna strankarate-brezice.com

Predstavitev društva

Karate klub Brežice je danes med najbolje organiziranimi društvi v občini Brežice in Sloveniji. V klubu imamo največje število strokovno usposobljenih kadrov  v občini ter drugo največje število med vsemi klubi v Karate zvezi Slovenije.

Smo uradni člani Karate zveze Slovenije (nacionalna panožna zveza),Športne zveze Brežice in International Meibukan Gojyu-Ryu Karate Do Association (I.M.G.K.A.) s sedežem na Okinawi (Japonska). Zaradi narave in organiziranosti svojega dela je klub 04.06.2010 od  Ministrstva za šolstvo in šport pridobil za nedoločen čas »status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa«.

V okviru slavnostne seje v počastitev praznika občine Brežice 2005 so trije naši trenerji (Christian Kajtna, Peter Dirnbek in Velimir Jukič) prejeli najvišje priznanje športnikom»Plaketo občine Brežice«, oktobra 2010 pa je tudi Karate klub Brežice prejel »Priznanje občine Brežice« za predano skrb za kakovostni trening in številne uspehe na športnih tekmovanjih.

 

V klubu treninge vodijo strokovno usposobljeni trenerji, ki so si izobrazbo pridobili na Fakulteti za šport v Ljubljani in v okviru usposabljanj, ki jih organizira Karate zveza Slovenije. Vsak trener pri Karate zvezi Sloveniji vsako leto opravi tudi ustrezni licenčni seminar s katerim pridobi letno licenco za poučevanje karateja. Tudi sam klub skrbi za vsakoletno redno izobraževanje svojih trenerjev s področja Gojyu-Ryu karateja in to tako, da potujejo trenerji na Okinawo (Japonsko), kjer se učijo in izpopolnjujejo svoje znanje na sedežu (Hombu dojotu) I.M.G.K.A. (International Meibukan Gojyu-Ryu Karate Do Association), za svoje učence in člane pa vsako leto organiziramo tudi treninge in seminarje, kjer povabimo naše učitelje iz Okinawe v naš klub in tako lahko vsi delček originalnega znanja pridobijo iz prve roke naših učiteljev.

Naši tekmovalci tekmujejo na tekmovanjih koledarja Karate zveze Slovenije ter na tekmovanjih I.M.G.K.A. zveze. Na tekmovanjih posegamo po medaljah in visokih uvrstitvah, kar je le dokaz za strokovno in načrtno delo vodstva kluba skupaj z vsemi trenerji. Vsi tekmovalci imajo ogromno podporo s strani kluba v različnih oblikah, saj vsa sredstva kluba vlagamo v naše delovanje (trenerje, tekmovalce, člane, seminarje, šolanje, izpopolnjevanja, itd).

 

Programi redne vadbe

Treningi v klubu potekajo pod strokovnim nadzorom šolanih trenerjev na Fakulteti za šport z opravljenimi trenerskimi licencami pri Karate zvezi Slovenije;Smo edini klub v Sloveniji, kjer treniramo originalni okinawski Gojyu-Ryu karate;Člani in članice Karate kluba Brežice smo na letošnjem svetovnem prvenstvu na Japonskem (Okinawa, marec 2012) v katah in kobudu dosegli zgodovinski uspeh kluba, saj smo skupno osvojili kar 9 posameznih in ekipnih medalj. Več o tem na spletni strani društva.Preberite si spletno stran društva (prednosti vadbe), ter se nam pridružite in tako postanite tudi vi del zgodbe o uspehu! Okinawska karate šola za otroke in mladino poteka v telovadnici EKONOMSKE IN TRGOVSKE SREDNJE ŠOLE BREŽICE ob ponedeljkih in sredah ob 18.00 uri.Vse dodatne informacije dobite na tel: 041/919-374, e-pošta: info@karate-brezice.com

 

Rezultati in dosežki

Vse naše dosežke lahko spremljate preko klubske spletne strani www.karate-brezice.com ter Facebook:http://www.facebook.com/KarateKlubBrezice

 

Karate klub Brežice

Športni programi

Kontaktna oseba: Christian Kajtna
041 919 374 info@karate-brezice.com

Karate za otroke

30 – 60 urni program

Starostna kategorija:dečki in deklice od 5. do 10. leta
Vadba bo potekala na objektu:Športna dvorana Brežice (avla 1 in avla 2)
Urnik vadbe:torek in četrtek od 17:00 do 18:00
Vadbo bo vodil:Dubravko Smirić in Tomaž Dvornik
Strokovna usposobljenost:trenerja karateja (strokovna delavca 1)

Karate za otroke

60 – 90 urni program

Starostna kategorija:dečki in deklice od 10. do 15. leta
Vadba bo potekala na objektu:Športna dvorana Brežice (avla 1 in avla 2)
Urnik vadbe:torek in četrtek od 17:00 do 18:00
Vadbo bo vodil:Christian Kajtna
Strokovna usposobljenost:trener karateja

Karate - športni boji

30 - 60 urni program

Starostna kategorija:dečki in deklice od 5. do 15. leta
Vadba bo potekala na objektu:Športna dvorana Brežice (avla 1)
Urnik vadbe:petek od 17:00 do 18:00
Vadbo bo vodil:Matjaž Gregorevčič
Strokovna usposobljenost:trener karateja (strokovni delavec 1)

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000