Brežiški športni vikend 2012

Nazaj

petek, 9. marec 2012

POROČILO O REALIZACIJI PROGRAMA

Projekt »Brežiški športni vikend 2012« smo letos izvedli že petnajsto leto zapovrstjo, drugi vikend v mesecu juniju. Nosilec projekta je Športna zveza Brežice, pri izvajanju posameznih aktivnosti pa sodelujejo še ostala društva, člani športne zveze.
Namen projekta športnega vikenda je promocija športne aktivnosti kot načina zdravega življenja, predstavitev športnih programov in dejavnosti, ki se odvijajo po društvih v občini v smislu odprtih vrat posameznega kluba, predstavitev športno-rekreativne dejavnosti, kot del turistične ponudbe v občini v sodelovanju z lokalnimi turističnimi organizacijami ter vsem ponuditi pester športno-rekreativni vikend.
Za sodelovanje v projektu se je letos prijavilo 14 društev, članic športne zveze, z različnimi programi predstavitve svoje dejavnosti ter z organizacijo rekreativnih tekmovanj. Skupno je bilo pripravljenih 16 različnih aktivnosti, ki naj bi potekale od četrtka do ponedeljka, 7.-11.junija. Žal so bile zaradi slabega vremena nekatere aktivnosti okrnjene, nekatere pa prestavljene.

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000