Arhiv

Nazaj

Stran 3 od 15 (Vseh vnosov: 143)

46. pohod Po poteh Brežiške čete

46. pohod Po poteh Brežiške čete

Športna zveza Brežice, Združenje borcev za vrednote NOB Brežice in Planinsko društvo Brežice v soboto, 22. oktobra, prirejajo že 46. pohod Po poteh Brežiške čete. Osrednja prireditev v Pečicah se bo začela ob 9. uri.

Mini olimpijada - predstavitev brežiških športnih društev

Mini olimpijada - mladi športniki preplavili glavno brežiško ulico

Športna zveza Brežice v sodelovanju z lokalnimi športnimi društvi ter Olimpijskim komitejem Slovenije - Zvezo športnih zvez, Občino Brežice, ZPTM Brežice in Zavodom za šport Brežice je v četrtek, 22. septembra 2022, pripravila Mini Olimpijado - predstavitev delovanja brežiških športnih društev.

Programi športa za mlade 2022/23

Športna zveza Brežice tudi ob začetku šolskega leta 2022/23 izdaja publikacijo Programi športa za mlade. Na naš poziv se je letos odzvalo rekordnih 28 društev oziroma organizacij, ki so pripravili skupno kar 105 programov v 29 različnih športnih panogah oziroma aktivnostih. Otrok lahko vključite v redno vadbo aerobike, atletike, badmintona, boksa, borilne abecede, gibalne abecede, gimnastične abecede, joge, ju-jitsa, veslanja (kajak - kanu), karateja, kegljanja, košarke, mažoretk, namiznega tenisa, nogometa, odbojke, orientacijskega teka, plavanja, plesa, rokometa, SUP-anja, športalnice, športne abecede, športne gimnastike, športnega plezanja, športnega strelstva, taekwondoja in tenisa. Vsi programi so objavljeni tudi na spletni strani športne zveze.

ŠZB izdala publikacijo Programi športa za mlade 2022/23

ŠZB izdala publikacijo Programi športa za mlade 2022/23

Športna zveza Brežice tudi ob začetku šolskega leta 2022/23 izdaja publikacijo Programi športa za mlade. Na naš poziv se je letos odzvalo rekordnih 28 društev oziroma organizacij, ki so pripravili skupno kar 105 programov v 29 različnih športnih panogah oziroma aktivnostih. 

Razpis: Športne igre zaposlenih 2022

Razpis: Športne igre zaposlenih 2022

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami tudi v letu 2022 organizira Športne igre zaposlenih, kjer si želimo tudi vaše aktivne vloge. Namen projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športne aktivnosti, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom.

Tabor aktivnih doživetij 2022

Tabor aktivnih doživetij 2022

Pred nami je dolgo in vroče poletje - čas brezskrbnih počitnic za naše najmlajše. Športna zveza Brežice in Zavod za šport Brežice bosta nadaljevala uspešno tradicijo izvajanja počitniških aktivnosti za osnovnošolsko mladino. Poletna aktivna doživetja bomo v letu 2022 izvedli skupaj z Zavodom za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, Viva klubom Brežice in brežiškimi športnimi društvi.

Športnik leta 2021

Športnik leta 2021

Športna zveza Brežice je v četrtek, 10. marca 2022, organizirala prireditev Športnik leta 2021 in slavnostno podelila nagrade ter priznanja športnikom, športnim delavcem in društvom občine Brežice, ki so s svojimi dosežki in delom zaznamovali leto 2021 in šport nasploh.

Na prireditvi je posebna priznanja športnikom Zasavja, Posavja in Dolenjske podelil tudi predstavnik OKS - ZŠZ.

Razstava: Dan slovenskega športa

Razstava: Dan slovenskega športa

V sodelovanju Olimpijskega komiteja Slovenije in Športne zveze Brežice bo od petka, 11. marca, do ponedeljka, 21. marca 2022, v avli Upravne enote Brežice na ogled razstava z naslovom »Dan slovenskega športa«

Stran 3 od 15 (Vseh vnosov: 143)

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000