Arhiv

Nazaj

(: )

Strelec leta: Brežičanka Pia Srpčič kadetinja leta 2019!

Strelec leta: Brežičanka Pia Srpčič kadetinja leta 2019!

Na prireditvi Strelec leta je v Dobu pri Domžalah Strelska zveza Slovenije pretekli teden podelila nazive in plakete najboljšim športnim strelcem v letu 2019. Od klubov jugovzhodne regije plaketi za ekipne rekordne dosežke še mladim Brežičankam in Leskovčanom. (AVTOR: Ernest Sečen)

V petek bo ponovno zaživelo brežiško drsališče

V petek bo ponovno zaživelo brežiško drsališče

Brežiško drsališče, ki se nahaja pred vhodom v Športno dvorano Brežice, bo uradno zaživelo v petek, 13. decembra 2019, ob 16. uri. V primeru ugodnih vremenskih razmer bo drsališče odprto vsak dan med 10. in 21. uro.

Smučarski sejem 2019

Smučarski sejem 2019

Letos bo sejem v nedeljo, 8.decembra 2019 v balonu pri Športni dvorani Brežice. Sejem bo odprt od 8. do 13. ure. Na sejmu bo možen nakup in prodaja rabljene smučarske opreme, opreme za bordanje ter drsanje.

Športniki do brezplačnega javnega prevoza

Športniki do brezplačnega javnega prevoza

Državni zbor Republike Slovenije je sprejel novelo Zakona o prevozih v cestnem prometu, ki uvaja brezplačen javni prevoz za registrirane in kategorizirane športnike s statusom dijaka ali študenta. Mladi športniki bodo brezplačno vozovnico lahko uveljavljali za vožnjo z javnim prevozom na območju celotne Slovenije.

Razpisan program usposabljanja za naziv strokovni delavec 1 - športna rekreacija

Usposabljanje strokovnih delavcev 2019/20

OKS-ZŠZ s projektom Usposabljanje strokovnih delavcev v športu razpisuje nov termin tečaja za usposobljenost na področju športne rekreacije - strokovni delavec, 1. stopnja.

Gre za edini javnoveljavni program usposabljanja v Sloveniji na tem področju zato vabljeni k prijavi vsi, ki želite delati v športu na področju športne rekreacije, pa nimate ustrezne izobrazbe. Program sofinancirata EU in MIZŠ, zato je za udeležence brezplačen.

43. pohod po poteh brežiške čete

43. pohod po poteh brežiške čete

Športna zveza Brežice bo v soboto, 26.10.2019  v sodelovanju s Planinskim društvom Brežice in Združenjem borcev za vrednote NOB Brežice organizirala že 43.Pohod PO POTEH BREŽIŠKE ČETE. ..

Programi športa za mlade, šolsko leto 2019/20

Športna vzgoja otrok in mladih, ki se prostovoljno ukvarjajo s športom zunaj obveznega izobraževalnega programa ne glede na njegovo pojavno obliko, ima poleg sklopa pozitivnih učinkov na skladen biopsihosocialni razvoj  odraščajočega in zorečega mladega človeka še izrazito vzgojni pomen. Opredelimo jo lahko kot vzgojo za zdravo življenje, zavzemanje za »fair play«, strpnost, spoštovanje posameznika in vzgojo za večjo kakovost življenja v dobi odraslosti in starosti.

Spoznavanje športa za najmlajše

Brežiški klubi in društva vabijo v mesecu septembru na dneve odprtih vrat – predstavitve svoje vadbe za najmlajše, učence od 1. – 3. razredov osnovne šole.

Vključite svoje otroke v redno športno vadbe.

Stran 9 od 16 (Vseh vnosov: 151)

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000