Arhiv

Nazaj

(: )

Brežiški športni vikend 2020 - pregled aktivnosti

Brežiški športni vikend 2020 - pregled aktivnosti

V okviru programa rekreativne dejavnosti Športne zveze Brežice za leto 2020 je tudi letos planirana izvedba projekta »Brežiški športni vikend 2020«, ki ga organiziramo tokrat že triindvajseto leto zapovrstjo.

Brežice bodo 5. septembra gostile Športne igre zaposlenih

Brežice bodo 5. septembra gostile Športne igre zaposlenih

Namen projekta, ki ga OKS-ZŠZ izvaja v sodelovanju z regijskimi pisarnami (občinskimi športnimi zvezami) je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športa, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom.

Športne počitnice v Brežicah 2020

Športne počitnice v Brežicah 2020

Le še nekaj dni nas loči pa bodo šolarji zaključili s šolskim letom 2019/20 in zakorakali v poletne počitnice. Športno dogajanje je bilo v preteklih mesecih močno okrnjeno, zato si na Zavodu za šport Brežice in Športni zvezi Brežice prizadevamo, da bi lahko otroci že poleti začutili športni utrip, za katerega so bili prikrajšani v času karantene.

Glasujte za Najbolj priljubljenega športnika, športnico ali ekipo leta

Glasujte za Najbolj priljubljenega športnika, športnico ali ekipo leta

Članice Športne zveze Brežice so v skladu s Pravilnikom Športne zveze Brežice o dodeljevanju priznanj za dosežke na področju športa v občini Brežice in doseženimi rezultati v letu 2019 občanom v glasovanje predložile 11 predlogov za najbolj priljubljenega športnika/športnico/ekipo leta.

Športnik leta 2012

Poziv k podaji predlogov za dodelitev priznanj za športne dosežke v letu 2019

Športna zveza Brežice objavlja Poziv k podaji predlogov za podelitev priznanj za dosežke članic Športne zveze Brežice na področju športa v občini Brežice za leto 2019. Prireditev Športnik leta 2019 občine Brežice bo sicer na sporedu 26. marca. Rok za predložitev predlogov je ponedeljek 10. februar.

Športnik leta 2012

Poziv k podaji predlogov za člane posebne komisije (Športnik leta 2019)

Športna zveza Brežice je aprila 2019 po večletnem usklajevanju popolnoma prenovila pravila za dodeljevanje športnih priznanj v občini Brežice. O podelitvi posameznih priznanj za leto 2019 bo tako odločala posebna sedem članska KOMISIJA, katere 5 članov predlagajo članice zveze.

Stran 8 od 16 (Vseh vnosov: 151)

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000