Arhiv

Nazaj

(: )

Napovednik: 45. pohod Po poteh Brežiške čete

Napovednik: 45. pohod Po poteh Brežiške čete

Športna zveza Brežice, Združenje borcev za vrednote NOB Brežice in Planinsko društvo Brežice v soboto, 23. oktobra, prirejajo že 45. pohod Po poteh Brežiške čete. Osrednja prireditev v Pišecah se bo začela ob 9. uri.

Na Mini Olimpijadi 2021 v Brežicah se je predstavilo skoraj 200 otrok

Na Mini Olimpijadi 2021 v Brežicah se je predstavilo skoraj 200 otrok

Športna zveza Brežice, Zavod za šport Brežice, Atletski klub Brežice in Olimpijski komite Slovenije so se podpisali pod izvedbo Mini Olimpijade 2021, ki je potekala v četrtek, 30. septembra, na atletskem stadionu Brežice. Na prireditvi se je predstavilo skoraj 200 otrok iz dveh športnih društev in desetih osnovni šol.

Individualni družinski kolesarski maraton

Individualni družinski kolesarski maraton

Športna zveza Brežice v okviru Brežiškega športnega vikenda organizira individualni družinski kolesarski maraton. Tudi v letošnjem letu smo se odločili, da organiziramo individualno kolesarjenje, ki pa je za razliko od preteklih let namenjeno družinam. K sodelovanju sta letos pristopila Živalski park Na jasi in Terme Paradiso. Udeleženci lahko traso maratona prevozijo 19. septembra ali med 24. in 26. septembrom. 

Brežiški športni vikend 2021 - pregled aktivnosti

Brežiški športni vikend 2021 - pregled aktivnosti

V okviru programa rekreativne dejavnosti Športne zveze Brežice za leto 2021 je tudi letos planirana izvedba projekta »Brežiški športni vikend 2021«, ki ga organiziramo tokrat že triindvajseto leto zapovrstjo.

Programi športa za mlade 2020/21

Programi športa za mlade 2021/22

Na Športni zvezi Brežice smo tudi letos pripravili izbor različnih interesnih programov športa, ki jih bodo izvajala društva in klubi s svojim strokovnim kadrom in v sodelovanju s šolami. Na naš poziv se je letos odzvalo kar 20 društev oz. klubov, ki so pripravili skupno 77 programov redne vadbe v 24 različnih športnih panogah

Razpis: Športne igre zaposlenih 2021

Razpis: Športne igre zaposlenih 2021

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v sodelovanju z občinskimi športnimi zvezami tudi v letu 2021 organizira Športne igre zaposlenih, kjer si želimo tudi vaše aktivne vloge. Namen projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športne aktivnosti, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom.

Slovenska bakla obiskala Brežice

Slovenska bakla obiskala Brežice

V torek, 8. junija, je v Brežice pripotovala Slovenska bakla, ki bo pred začetkom poletnih OI v Tokiu obiskala vseh 212 slovenskih občin. V Brežicah je baklo nosilo več kot 100 posameznikov - predstavniki 17 športnih društev, 7 osnovnih in 2 srednjih šol, župan Ivan Molan, parašportniki ter olimpijci Jure Rovan, Barbara Špiler ter zlati Primož Kozmus.

Športne počitnice v Brežicah

Športne počitnice v Brežicah

Leto je spet naokoli in učenci bodo kmalu zakorakali na poletne počitnice. Športno dogajanje je bilo v preteklih mesecih močno okrnjeno, zato si na Športni zvezi Brežice in Zavodu za šport Brežice prizadevamo, da bi lahko otroci že poleti začutili športni utrip, za katerega so bili prikrajšani v času karantene. V sodelovanju z Atletskim klubom Brežice tako razpisujemo tri termine Športnih počitnic v Brežicah.

Stran 5 od 15 (Vseh vnosov: 150)

Kontakt

Uradni podatki

Športna zveza Brežice

Modri

Cert ID: 0014/00014

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
ŠPORTNA ZVEZA BREŽICE
Matična številka: 5211450000